24.7 logo

מרתף הגבינות של רן בוק

רחוב סוקולוב 81 רמת השרון
Join us on Facebook
 
 
 
 

מתכון: סלט כנרת ואגסים

עונתי, מרענן והעיקר – טעים. מתכון לסלט מקורי מ- 27.6 - מרתף הגבינות של רן בוק.

חומרים לאגסים המבושלים:

1 בקבוק יין מוסקט

1 מקל וניל

1 מקל קינמון

תבלין סטאר אניס

כ-2 כפיות סוכר

זעפרן

6 אגסים קלופים ללא חרצנים

 

לסלט:

לבבות חסה ערבית

מעט רוקט

עלי בייבי

גבינת כנרת

 

רוטב ויניגרט אגוזים:

1/3 כוס שמן קנולה

1/3 כוס אגוזים

1/3 כוס חומץ

מלח, פלפל

 

הכנת המנה:

1) מניחים בסיר את היין ואת התבלינים ומבשלים בו את האגסים הקלופים, עד לריכוך קל. 

2) מערבבים את חומרי הרוטב.

3) מניחים את החסות בכלי הגשה ומערבים עם הרוטב.

4) חותכים את האגסים המבושלים לשמיניות ומסדרים מעל צלחת החסה. מפזרים אגוזי מלך וחתיכות גבינת כנרת.

Bookmark and Share

לכל המתכונים