24.7 logo

מרתף הגבינות של רן בוק

רחוב סוקולוב 81 רמת השרון
Join us on Facebook
 
 
 
 

ענבים בגבינה ופסטוקים

מחפשים משהו קליל להכנה ויפהפה להגשה? הענבים הבאים מתאימים מאוד להגשה במסיבות, לליווי משקאות או סתם לנשנוש. אפשר לגוון במרכיבים ובכמויות.

מרכיבים

  • 150 גרם תערובת של חצי גבינת שמנת וחצי רוקפור, או חצי גבינת שמנת וחצי צ'דר או חצי גבינת שמנת וחצי גבינה קשה, כדוגמת מנצ'גו או אמנטאל, מגוררות
  • 100 גרם פיסטוקים קלויים, קלופים (אפשר גם אגוזי מלך)
  • 16 ענבים אדומים גדולים, עגולים, ללא חרצנים

הכנה

מכינים ומקררים היטב את תערובת הגבינה, רצוי לילה מראש במקרר, אם חזרתם זה עתה מהחנות.שוטפים ומיבשים היטב את הענבים. בידיים, מגלגלים כל ענב בכחצי כף מתערובת הגבינה, כך שהוא מצופה יפה מכל צדדיו.מניחים את הענבים במקרר לשעתיים לפחות. בינתיים שוברים את האגוזים או הפיסטוקים לשברים. לאחר שהגבינה התקררה מספיק, מוציאים ומגלגלים בשברי הפיסטוקים לציפוי אחיד. בסכין חד ולא משונן חותכים כל ענב לשתי מחציות, מניחים על צלחת הגשה ומגישים.

Bookmark and Share

לכל המתכונים