24.7 logo

מרתף הגבינות של רן בוק

רחוב סוקולוב 81 רמת השרון
Join us on Facebook
 
 
 
 

תפיחיות מוצרלה

תפיחיות אלה קלות מאוד להכנה, היות ומשתמשים בהן בבצק מוכן של פילסבורי. אם אין לכם, אתם יכולים להשתמש בבצק עלים מרודד, מופשר (אזי יש לקרוץ עיגולים שקוטרם כ- 7.5 ס"מ בערך).

מרכיבים

  • חבילה buttermilk biscuits של פילסבורי (או דומה)
  • כפית אורגנו מיובש
  • 60 – 90 גרם מוצרלה
  • 2 כפות רוטב פיצה או ספגטי

הכנה

קורצים עיגולים מבצק העלים או מוציאים את דיסקיות הבצק של ה"ביסקויטים" מהגליל ומניחים על נייר אפיה.יוצרים שקע במרכז כל עיגול ומניחים אורגנו וגבינה במרכז.צוררים את שולי העיגול ליצירת מעין אוזן המן וחותמים.מברישים את הבצק ברוטב הפיצה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, כ- 10 – 12 דקות.

Bookmark and Share

לכל המתכונים