24.7 logo

מרתף הגבינות של רן בוק

רחוב סוקולוב 81 רמת השרון
Join us on Facebook
 
 
 
 

תירס על גבינת שמנת

תבשילון מעורר תאבון לארוחת בוקר או ערב

מרכיבים

  • 1/3 כוס חלב
  • 90 גרם גבינת שמנת
  • 1 כף חמאה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/8 כפית פלפל שחור
  • 2 פחיות 330 (גרם משקל מסונן) של גרעיני תירס מתוק - ללא נוזלים

הכנה

בסיר מתאים או מחבת עמוקה משלבים את כל המרכיבים מלבד התירס. מבשלים על חום נמוך, תוך ערבוב, עד שהגבינה נמסה. מוסיפים את התירס, מחממים מעט ומגישים.

Bookmark and Share

לכל המתכונים