24.7 logo

מרתף הגבינות של רן בוק

רחוב סוקולוב 81 רמת השרון
Join us on Facebook
 
 
 
 

קוטג Cottage

מוצא ישראל
חלב בקר
סוג טריה

גבינת קוטג' היא גבינה מסוג הגבינות הטריות. אחד המאפיינים של הגבינה היא כמות הנוזלים שבה. הגבן שמתקבל נשטף במים צלולים בכדי להסיר את החמיצות וזוהי גבינה ללא תהליך יישון. הגבן הינו כחוש ואחוזי השומן השונים מושגים ע"י ערבוב של הגבן הכחוש עם שמנת טריה באחוזי שומן שונים ובמינונים שונים.

גבינת הקוטג' האורגינלית (אמריקאית במקורה) היתה 4%  שומן ואילו הישראלית המקורית היתה 9% שומן.

 

גבינת קוטג' יכולה להוות תחליף לגבינה במתכונים רבים, כמו למשל לזניה. גבינת הקוטג' אהודה גם בקרב מפתחי גוף בשל רמת חלבון הקזאין הגבוהה ורמת השומן הנמוכה. בישראל, הגבינה נפוצה מאוד.

 

 

לכל הגבינות

לדף הבית

הנחות ומבצעים? לחברי מועדון!

הצטרפו עכשיו!