24.7 logo

מרתף הגבינות של רן בוק

רחוב סוקולוב 81 רמת השרון
Join us on Facebook
 
 
 
 

סנט מרסלן Saint-Marcellin

מוצא צרפת
חלב בקר
סוג רכה

ניתן לייצר גם מחלב עיזים את הגבינה המצוינת הזאת, בעלת רמות טעם גבוהות וחזקות, אפילו פיקנטיות משהו. היא בעלת חומציות עדינה ומלוחה במקצת. כאשר היא מתבגרת , מגבינה טריה לגבינה יבשה, בשלה, טעמיה משתבחים והולכים. סט. מרסלן הייתה עשויה בעבר מחלב עיזים, אבל היום, בגלל הדרישה הערה לגבינה זאת, היא עשויה יותר ויותר מחלב בקר. הקרום שלה צבעו בז', הפנים גם הוא בצבע זה והוא רך ושמנתי. כל יינות הרון וג'יגונדה ילוו היטב את הגבינה הזאת, שמומלץ לאכול אותה על טוסט או בסלט. 40% שומן.

לכל הגבינות

לדף הבית

הנחות ומבצעים? לחברי מועדון!

הצטרפו עכשיו!