24.7 logo

מרתף הגבינות של רן בוק

רחוב סוקולוב 81 רמת השרון
Join us on Facebook
 
 
 
 

ברי דה מלו Brie de Melun

מוצא צרפת
חלב בקר
סוג רכה
ברי דה מלן

מאזור איל דה פראנס
זו נחשבת האחות הקטנה של הברי והברי דה מו, ואכן, היא קטנה יותר בקוטרה משתי האחרות. גבינה זאת עתירת טעמים וארומות, עזה יותר ומעט מלוחה יותר מחברותיה. הסיבה למליחות הגבוהה יותר נעוצה בשיטת הגיבון שלה: בעוד שהברי דה מו נקרשת בתוך 30 דקות, הברי דה מלן דורשת תהליך איטי יותר, של 18 שעות, שמבוסס על חיידקים לקטיים בלבד.
טעמים: מעט מרירים אם מניחים להתפתח. אגוזיים ופירותיים. מסורתית, הגבינה מיוצרת בכפר בשם זה ליד פריס, אבל ניתן לפי חוקי ה- AOC לייצר אותה גם במקומו אחרים, כולל איון ואובה.
היא מכילה 45% שומן וטובה להגשה נטו, כמות שהיא, בסיום ארוחה. יין: קינוח מתוק.

לכל הגבינות

לדף הבית

הנחות ומבצעים? לחברי מועדון!

הצטרפו עכשיו!