24.7 logo

מרתף הגבינות של רן בוק

רחוב סוקולוב 81 רמת השרון
Join us on Facebook
 
 
 
 

קימאק kuymak

מוצא טורקיה
חלב בקר
סוג טריה

קאימק אמיתי מייצרים מקצף שנוצר מעל לחלב כששופכים את החלב למכלי קרור גדולים. הוא מתקתק, נמחר ובעל פג תוקף של יומיים לערך. "קאימק" בכלל הוא מילה לקצף – ממש כמו הקצף שנוצר בקפה – ה"קרמה". את המשקה שניתן למצוא בשווקים בישראל ניתן לייצר מקורנפלור וגבינה דומה למוצרלה:מרכיבים:100 גרם קורנפלור, 1 – 1.5 כוסות מים, 250 גרם גבינת מוצרלה, 70 גרם חמאה.הכנה:ממיסים את החמאה בסיר מתאים, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים ואז מוסיפים את המים והגבינה, בחתיכות קטנות. מרתיחים עד שהגבינה נמסה, הנוזל מתעבה והחמאה צפה למעלה. מגישים חם.

לכל הגבינות

לדף הבית

הנחות ומבצעים? לחברי מועדון!

הצטרפו עכשיו!