24.7 logo

מרתף הגבינות של רן בוק

רחוב סוקולוב 81 רמת השרון
Join us on Facebook
 
 
 
 

אפנצזלר Appenzeller

מוצא שוויץ
חלב בקר
סוג קשה

 

סאנט גאלן היא אחת העיירות השוויצריות הידועות. בקרבתה מייצרים את שוקולד רוזמרין המקורי, המיתולוגי, ובקנטון בו היא שוכנת – אפנצל – מייצרים את גבינת האפנצלר.

האפנצלר היא גבינה קשה, בעלת אחוז שומן של 45%. טעמה של הגבינה הצעירה פירותי, אך של הגבינה המתישנת מעניין יותר: טעמה אז הוא חד, ולא יתאים לכל אחד. צבעה צהוב מתישן וקרומה כתמתם. היא מוברשת מדי פעם במהלך הבחלתה בתמיסה מיוחדת של יין, תבלינים ומלח. כמו גבינות קשות אחרות, היא תתאים להגשה על מגש גבינות, ניתן לפורר אותה ולהשתמש כתבלין עז טעם או להכניס לפונדו, לחיזוק טעמיו.

לכל הגבינות

לדף הבית

הנחות ומבצעים? לחברי מועדון!

הצטרפו עכשיו!