24.7 logo

מרתף הגבינות של רן בוק

רחוב סוקולוב 81 רמת השרון
Join us on Facebook
 
 
 
 

אמנטל Emmental

מוצא שוויץ
חלב בקר
סוג חצי קשה

הגבינה השוויצרית הקלאסית. מגיעה בגלגלי ענק שמשקלם עשרות קילוגרמים - עד 130 ק"ג. צבעה צהוב עמוק, מרקמה גמיש ובו חורים גדולים (ראו "גבינה שוויצרית" על אופן יצירתם). טעמיה חזקים ופירותיים. קליפתה טבעית וחלקה.

גבינה זאת, שיוצרה לראשונה במאה ה- 13 באזור אמנטל שבמרכז שוויצריה, מתאימה מאוד לאפיה ולפונדו: היא ניתכת בקלות  ותתאים ללהקרמה בתנור או בגריל חם מאוד. שלא בבישול או באפיה, היא מצוינת להגשה על מגש גבינות, בקוביות קטנות בגודל "ביס".

אם אתם מטיילים לשוויץ, תוכלו לבקר באחת מהמגבנות הרבות שבאזור, שמקיימות סיורים לקבוצות קטנות או ליחידים, בתאום מראש.

לכל הגבינות

לדף הבית

הנחות ומבצעים? לחברי מועדון!

הצטרפו עכשיו!